Werkzaamheden


Grondverzet

Wij doen meer dan puur het verzetten van grond. Wanneer we hebben vastgesteld wat de omgevingsfactoren zijn wordt er samen met u een plan van aanpak gemaakt. Hierin worden concrete afspraken gemaakt over materiaal- en machinegebruik, maar ook over eventuele overlast in de buurt en hoe we dit tot een minimum kunnen beperken. Samen met u vinden wij overal een passende oplossing voor.

Bestratingen

Iedere bestratingswens is anders. Onder dit motto gaan we samen met u op zoek naar de manier van bestrating die het best past bij uw wensen. Van kleur en materiaalgebruik tot formaat en dikte: stap voor stap stellen we samen met u een plan op waarbij de functie van de bestrating het best tot uiting komt. Zo heeft een nieuwe oprit voor uw auto andere stabiliteit nodig dan een terras inde achtertuin. Door onze manier van aanpak garanderen we langdurige kwaliteit waardoor de bestrating er vijf jaar na oplevering nog steeds netjes bij ligt.

Tuinaanleg

De mogelijkheden voor het inrichten van een tuin zijn eindeloos. De een houdt van zoveel mogelijk groen, de ander heeft liever een strak terras. Wij zijn er om uw ideale tuin in kaart te brengen en te realiseren. Naast keuzes over groen en verharding wordt uw tuin nog meer uw eigen plekje door bijvoorbeeld een vlonder, vijver of zitkuil toe te voegen. Samen gaan we op zoek naar de juiste mix en materialen.

Riooltechniek

Meestal onzichtbaar, maar onmisbaar om fijn te kunnen wonen: een goed aangelegd riool. Tijdens de aanleg van een nieuwe oprit of tuin is het noodzakelijk om na te denken over de kabels en leidingen die onder de oppervlakte liggen. Soms komt het voor dat we problemen ontdekken die moeten worden opgelost voordat we verder gaan met de aanleg van uw oprit of tuin. Door vanaf het begin goed te communiceren over eventuele vervolgstappen, garanderen wij dat we u meenemen in het proces zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Samen kijken we naar de beste oplossing om uw tuin of oprit op een veilige manier te realiseren.

Onderhoudswerkzaamheden

Naast de bovengenoemde werkzaamheden kunt u M. Géron ook altijd inschakelen voor onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan het bladruimen van uw tuin, oprit of parkeerplaats of het aanvullen en verspreiden van uw kiezelterras. Iets dat mooi is moet mooi blijven!


Verhuur

Bent u op zoek naar betrouwbare machines en materieel om zelf aan het werk te gaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij investeren continu in ons materieel, waardoor ook u zo efficiënt en veilig mogelijk kunt werken. Al onze machines zijn van hoogstaande merken en worden goed onderhouden, waardoor ze gegarandeerd betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan naar +31(0)617974691 (NL) of neem contact op via het contactformulier.

Benieuwd naar een greep uit de projecten die M. Géron al heeft uit gevoerd? Klik dan hier.
Om direct een offerte aan te vragen vult u het formulier op deze pagina in.